Blog-einde

Beste kookfans,

Ik heb een hele tijd nagedacht over hoe het nu verder moet met bloggen.

Een nieuwe job, kookworkshops in bijberoep, een heel fijn gezin….deze combinatie lijkt me momenteel zeker voldoende.

Ik heb de beslissing genomen, de knoop doorgehakt. Mijn domeinnaam is opgezegd,….

Weet wel dat ik absoluut niet stop met koken. Mijn passie om lekkers klaar te maken en dit met jullie te delen blijft. Alleen zal het niet meer via de blog gaan.

Mijn facebookpagina en mijn instagram blijven bestaan. Via deze weg zal ik jullie zeker op de hoogte houden van mijn kookavonturen.

Voor diegenen die nog snel recepten willen afdrukken van mijn blog? Dat kan nog tot en met 12 juli. Vanaf 13 juli verdwijnt mijn blog onherroepelijk.

Ik neem afscheid van jullie op dit platform, maar zeker niet via andere wegen. Onze kookpaden kruisen elkaar zeker nog! Blijf gerust mijn facebookpagina en instagram volgen.

Bedankt voor bijna 4 mooie blogjaren, om me al die tijd te motiveren het beste uit mijn kookpotten te toveren. Meer dan 600 recepten stuurde ik jullie richting uit en ik weet van een aantal lezers dat ze gesmaakt werden/worden.

Het doet me wel wat….maar zoals gezegd…ik ben niet weg, ik kook verder en ontmoet jullie via andere platformen.

Bedankt voor jullie respons, jullie enthousiasme ….

Zeker tot ziens…

Lieve kookgroetjes van Katrijn

Print Friendly, PDF & Email

Gepubliceerd door

katrijn

Ik ben 45, gek op koken, gehuwd en heb 2 tienerdochters. Als verpleegkundige/voedingsconsulente en dieetkok wil ik jullie graag laten delen in mijn kook-enthousiasme. Ik wil jullie ervan overtuigen dat Bourgondisch genieten en gezond leven perfect samen gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.