MuzArttijd = Creatijd = Even geen koken

Beste kookfans,

 

Het is weer zover. De kerstperiode is hier in huis MuzArttijd. Onze jongste speelt dan met heel veel vrienden en vriendinnen de pannen van het dak in de familiemusical. Dit jaar heet het stuk “Blond”.  Onze jongste speelt de hoofdrol.

Omdat het haar laatste jaar is dat ze hieraan kan deelnemen is het toch wel een beetje bijzonder. Afscheid nemen van een fijne groep is niet makkelijk. Maar het einde van het middelbaar lonkt en verder studeren komt dichterbij, dus tijd voor nieuwe dingen.

Ik zet gedurende deze periode mijn tent op achter de schermen van alweer een prachtig decor. Heel wat handen maken lichter werk. Met een 60-tal vrijwilligers zorgen we voor de kostuums, grime, kapsels, decorwissels,……Geen tijd om uitgebreid te kokkerellen dus.

Vanaf 9 januari ben ik er weer met heerlijke, doenbare receptjes. Vanaf volgend jaar wil ik me nog meer concentreren op snel, haalbaar en lekker. Iets om naar uit te kijken dus!

Voor al wie wil mee genieten van de musical “Blond”: Klik even door naar www.muzart.be en bestel een kaart. Genieten verzekerd!

Ik wens jullie allemaal een hartverwarmende kerst en een hele fijne en liefdevolle start van het nieuwe jaar toe. Tot snel!!!

 

Lieve kookgroetjes van Katrijn!!!

Print Friendly, PDF & Email

Gepubliceerd door

katrijn

Ik ben 45, gek op koken, gehuwd en heb 2 tienerdochters. Als verpleegkundige/voedingsconsulente en dieetkok wil ik jullie graag laten delen in mijn kook-enthousiasme. Ik wil jullie ervan overtuigen dat Bourgondisch genieten en gezond leven perfect samen gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.