Trouwen is houwen

Vandaag geen gerechtje, maar wel een receptje. Een receptje van liefde, want deze week op 6 september waren mijn ventje en ik 20 jaar gehuwd. Daarom trekken we er even samen op uit en zie je enkele dagen geen gerechtjes verschijnen. Op dinsdag 12 september ben ik er weer met lekkers.

 

Recept: Trouwen is houwen

Ingrediënten voor vele mooie jaren samen:

 

een theelepel zoet

een snuifje zout

een scheutje bitter

en een beetje zuur

de umami komt wel met de jaren 😉

Doe samen in een blender en zet op middelhoog.

Zo heb je de beste binding.

En vergeet niet om af en toe wat bij te kruiden, want

don’t forget, it’s the spice that makes it xxx

 

Op nog vele jaren samen lieverd!!!

 

Lieve groetjes van Katrijn!!!

 

Print Friendly, PDF & Email

Gepubliceerd door

katrijn

Ik ben 45, gek op koken, gehuwd en heb 2 tienerdochters. Als verpleegkundige/voedingsconsulente en dieetkok wil ik jullie graag laten delen in mijn kook-enthousiasme. Ik wil jullie ervan overtuigen dat Bourgondisch genieten en gezond leven perfect samen gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.